Facts

Deze idols maken het beste van binnen zitten (Boy group edition)

Okay, de meeste (lees: alle) idols zaten dan wel niet opgesloten in deze plekken, het is toch leuk om te zien wat zij allemaal uitspookten in een doodgewone: woonkamer, eetkamer, keuken en ga zo maar door… 

Een typische morgen in de NCT Dream dorm

De video is al van even geleden, maar geeft een cute inside in hoe de leden van NCT Dream wellicht wel elke dag wakker werden. Op welke member lijkt jouw ontwaking ’s ochtends het meest?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QDD1XXbyXVM&w=560&h=315]

GOT7: Wie is de Mafia?

In het tweede seizoen van GOT7’s reality show ‘Hard Carry’ verblijft de boygroup in een enorme mansion. Daar besluiten zijn ’s avonds een spelletje mafia te spelen. De verliezer? Die moet de afwas doen, natuurlijk!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XHDDrrMbIuI&w=560&h=315]

AB6IX VS. BUGS

Uh-oh, hoe reageren de members van AB6IX als Daehwi een groot insect in de badkamer vindt? En ja, iedereen moet komen kijken! Kun jij raden wie het bangst en wie het stoerst is van allemaal? Check de video om het antwoord te ontdekken! (RIP rode kruk btw, ahahaha)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wzMsXHWDsr0&w=560&h=315]

Cooking with Bangtan!

Één van mijn persoonlijk favoriete video’s van BTS, namelijk ‘Run BTS aflevering 20!’ In deze aflevering nemen de zeven leden het in twee teams tegen elkaar op in een kookwedstrijd om de MC Jin’s hart te veroveren. Dit levert wat super grappige momentjes op. Vooral Jungkook en Taehyung zijn lekker op dreef deze aflevering! <3

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=spOslK3nyFE&w=560&h=315]

Geef een reactie