Music

Girlgroups die ZEKER gaan debuteren in 2019

Highschool

Debuteren: maart
Bureau: Richworld Entertainement          Aantal: 4 leden

Na vele line-up veranderingen en vertraging in hun debuut. Gaan ze waarschijnlijk debuteren in maart met de leden: DamiHaeBinSoeun & Yiseul.  Iets wat wel apart is dat ze bij al hun pre-debuut werk hun gezichten niet laten zien. De groep is zo gemaakt en getraind dat ze hun nummer zelf kunnen produceren en choreograferen. Voordat ze officieel als groep debuteren, krijgt ieder lid de kans om hun solo talenten te laten zien. Ik ben benieuwd!

Purple Beck

Debuteren: 2019
Bureau: Majesty Entertainment                               Aantal: 5 leden

Dit wordt de eerste groep die debuteert onder Majesty Entertainment. De leden tot nu toe zijn: Yeowool, SeYeon, Yerim, La Yeon & Mini. Ze zijn al een tijdje actief op Instagram, dus we kunnen de meiden alvast leren kennen.

RENDEZVOUS

Debuteren: 7 juli
Bureau: Parksal Company                            Aantal: 3 leden zeker.

November vorig jaar zette Parksal Company een wedstrijd uit waar ze de fans de leden van de groep online konden kiezen. Van de vele meiden wonnen drie meiden, namelijk: Suri, Seulgi en Younseo.  Deze drie zijn zeker om te debuteren op 7 juli, maar Parksal Company kijkt wel om er nog een paar meiden toe te voegen. Dit worden waarschijnlijk: Lingyi en Kyeonghye.  Ik ben benieuwd waarmee ze komen.

Good Dream entertainment girlgroup

Debuteren: 2019
Bureau: Good Dream entertainment      Aantal: 5 leden

Er is nog niet veel duidelijk over deze groep. Alleen dat het vijf vrouwelijk leden tussen de 17 en 25 zal hebben met dezelfde vibe als hun grote-zuster-groep SIO.SIJAK.Geef een reactie