i.wonchuu is op vakantie

Daardoor kunnen we onze producten niet verzenden en hebben wij ze even offline gehaald, maar natuurlijk blijven wij actief op social media!
Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact opnemen via: hello@iwonchuu.nl.

Vanaf donderdag 10 juni 2024 kan je weer Kpop items bestellen in de webshop.

Wil je meer Kpop? Bekijk dan snel onze andere media kanalen!

Discord  |  Instagram  |  Facebook  |  TikTok

Kpop webshop - Xikers

SECRET (SUMMER) SANTA

Het is zomer! Tijd om een corona-proof feestje te starten!

Iedereen heeft zijn bias en favoriete groepen, maar met zoveel nieuwe groepen die erbij komen en oude groepen die er waren (en nog zijn) is het soms moeilijk om iets nieuws te vinden. Daarom is de i.wonchuu Santa(klaas) is om je te helpen. Ook in de zomer is deze Kpop klaas actief 💃✨.

Het is heel simpel

  1. Kies wat je wilt (boygroup, girlgroup of geen voorkeur).
  2. Dan zorgen wij voor een mooi ingepakte album 😉.

BLOGBERICHTEN

Dit zijn de winnaars van Melon Music Awards 2023

De 15e editie van de Melon Music Awards 2023 is geweest en de winnaars zijn bekendgemaakt!

Kpop comebacks – januari 2023

Het nieuwe jaar is begonnen. Ook 2023 brengt weer nieuwe trends, debuten en natuurlijk comebacks, maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Januari.

Kpop comebacks – oktober 2022

We gaan deze maand meer dan griezelen, want ook in oktober zijn er weer nieuwe Kpop groepen te ontdekken en onze bekende groepen weer terug te zien.

Kpop debuten en comebacks – september 2022

Het is september en dat betekend voor ons weer nieuwe kansen om nieuwe Kpopgroepen te ontdekken en onze bekende groepen weer terug te zien komen ❤️

Kpop debuten en comebacks – augustus 2022

Het is augustus en dat betekend nieuwe kansen om nieuwe Kpopgroepen te ontdekken en onze bekende groepen weer terug te zien komen ❤️

Kpop debuten en comebacks – juli 2022

Iedere maand komen er weer toffe nieuwe Kpop groepen bij en hebben er genoeg een comeback waar we (eigenlijk) veelste te lang op gewacht hebben.

Emotionele First Wins bij Muziek Shows (Gen 2 Edition)

Vandaag duiken we een stukje terug de K-POP boeken in en bezoeken we een aantal aangrijpende First Wins bij muziek shows van voornamelijk Tweede Generatie groepen. Al deze namen zijn vandaag de dag bij iedereen bekend, maar ook zij begonnen hun carrières net zoals alle anderen, als rookies.

Emotionele First Wins bij Muziek Shows

Die allereerste win bij een muziek show is zó belangrijk voor K-POP artiesten. Kijk mee naar een aantal van deze prachtige momenten, die live werden uitgezonden.

K-POP groepen die uit elkaar gingen in 2020

Wist je dat, we in 2020 van een hele hoop K-POP groepen afscheid hebben moeten nemen? Maar liefst drieënveertig (43!), als ik goed heb geteld. 😢

Laten we er een paar uitvergroten om te zien wat er nu precies tot deze uitkomst heeft geleid…

Celebrate Christmas met KPOP!

Happy Christmas everyone! De Kerstdagen beginnen vandaag en daar hoort een speciale Kerstblog bij! Geniet van al deze Kersttracks van jouw KPOP faves. 😉