Facts

K-Idols verkennen Nederland in hun vrije tijd

We hebben al veel KPOP artiesten in ons land mogen verwelkomen, maar krijgen zij eigenlijk wel iets mee van de Nederlandse cultuur in hun hectische tour-leven? Check hieronder een aantal idols die het ervan namen in de korte tijd dat ze hier waren!

The Boyz

Wauwie! Een hele BOYLOG van The Boyz in Amsterdam. ? Nederlandse Deobi feast your eyes on this! In deze aflevering gaan 8 van de 11 members op stap om onze hoofdstad, Amsterdam, te verkennen.

Zo pakt Haknyeon helemaal solo de fiets en bezoekt een Chinees restaurant voor één van zijn favoriete gerechten.

Sunwoo, Hyunjae en Jacob gaan te voet op zoek naar een plek om wat te eten en ook New, Juyeon en Q hebben een lekkere maaltijd op het oog.

Ook Kevin pakt alleen de fiets en bezoekt het Moco museum. In de vlog vertelt Kevin dat hij eigenlijk het huis van Anne Frank had willen bezoeken, maar helaas waren de kaartjes hiervoor allemaal al uitverkocht :’( (Dit vertelde Kevin ook tijdens het concert in de Melkweg, remember?!!)

Bekijk de hele BOYLOG hieronder:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=m4ud0kC0VnU&w=560&h=315]

Het is ontzettend tof om te zien hoe idols lekker hun eigen ding kunnen doen in Nederland. Met alle hectiek en stres rondom de concerten lijkt dat me de ultieme manier om je vrije tijd te besteden ?

IMFACT

Afgelopen april (2019) trad boy group IMFACT op in het P60 te Amstelveen. Toen de members niet aan het voorbereiden waren voor het concert konden zij mooi even Amsterdam verkennen, en dat leverde voor ons dan weer wat mooie plaatjes op ?

GOT7

Dat GOT7 nog vrije tijd heeft gehad rond hun wereldtournee in 2019, verbaasd mij compleet. Maar mij hoor je niet klagen, zo kregen wij deze super toffe foto’s die GOT7 nam tijdens hun tripje naar Giethoorn te Overijssel. GOT7 trad op 8 oktober 2019 op in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Ook plaatste member Jinyoung een cute video van de boys in het bootje, check hem hieronder.

BTS

We gaan terug naar 13 oktober 2018, het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat BTS optrad in de Ziggo Dome, maar deze foto’s, die zijn voor altijd! Leader Namjoon (RM) nam overdag wat toeristische foto’s bij de grachten en Taehyung (V) ging ’s nachts nog even naar buiten om de straten van Amsterdam te verkennen.

Herken jij de plekken waar deze foto’s precies zijn genomen? En weet jij welke k-idols nog meer de toerist hebben uitgehangen in Nederland? Let me know op Instagram: @kpop.nu of plaats een reactie!

Geef een reactie