Facts, Music

KPOP Idols “separated at birth” deel 2

Een paar weken geleden keken we al naar een aantal idols die zo familie van elkaar zouden kunnen zijn en vandaag ben ik terug met nog een lijstje look-a-likes! (Klik hier voor deel 1!)

Weki Meki Yoojung & IZ*ONE YuRi

Al sinds fans Jo Yu Ri voor het eerst op tv zagen, vinden ze haar ontzettend lijken op Weki Meki’s Choi Yoojung. Maar niet alleen fans zien deze gelijkenis tussen de twee, ook Yoojung zelf deelt deze mening! Op instagram plaatste zij een drietal foto’s met IZ*ONE’s Yu Ri waarin ze playfully grapt dat de twee wel zusjes zouden kunnen zijn. Bekijk hieronder de drie super cute foto’s die de beauties samen maakten!

YuRi / Yoojung

SEVENTEEN Jeonghan & NCT Jaemin

Deze foto zegt het allemaal. Er is niets dat je me kunt vertellen waardoor ik anders ga denken over de situatie. Weet iedereen 100% zeker dat Jeonghan en Jaemin géén broers van elkaar zijn!?

Jeonghan / Jaemin

SNSD Taeyeon & WJSN YeoReum

Wauwie, ik moet eerlijk zeggen, deze had ik nog niet door totdat ik onderstaande foto van de twee naast elkaar zag. Taeyeon zou zo de long lost sister van Yeoreum kunnen zijn. Zie jij de gelijkenis in de gezichten van deze beautiful girls?

Taeyeon / Yeoreum
Yeoreum / Taeyeon

DAY6 YoungK & Stray Kids Han

Okay, wow, eerst was ik niet overtuigd, maar na het doen van meer research stootte ik op deze foto’s van labelmates Young K en Han (Jisung) en OMG! Ook al zijn Jisung’s cheeks iets ronder dan die van zijn hyung, qua neus, wenkbrauwen en lach klopt het helemaal, vind je ook niet?

YoungK / Han

BTS Jimin & ATEEZ Wooyoung

Deze twee cuties werden het meeste gementioned nadat deel 1 van de k-idols seperated at birth blog online ging. Ik zie de gelijkenis, maar denk wel dat de haar style en kleur voor een groot deel meewerken aan de look-a-like. Wat vind jij?

Jimin / Wooyoung
Wooyoung / Jimin

Weet jij nog meer KPOP-idols die zo broers, zussen of tweeling van elkaar zouden kunnen zijn? Deel ze met mij op Instagram: @kpop.nu!

Geef een reactie