Facts

KPOP Idols “separated at birth” deel 3

Het is alweer even geleden dat we keken naar K-idols die zó op elkaar lijken dat ze siblings zouden kunnen zijn, maar I’m back met de derde installment! Laten we meteen gaan kijken!

BTS Suga & SEVENTEEN Woozi

Deze twee cuties werden meerdere malen genoemd bij de publicatie van de andere twee blogs, dus here we go! Suga en Woozi schelen drie jaar (’93 en ’96), maar wat mij betreft lijken ze zo leeftijdsgenoten.

Suga / Woozi

ITZY Yeji & Stray Kids Hyunjin

Deze kwam ik toevallig tegen, want hiervoor had ik de vergelijking eigenlijk nog niet zo gezien. Maaaar, bij de uitreiking van de Asia Music Awards 2019 van muziekprogramma Show Music Core waren de twee JYP idols MC’s en kregen we wat prachtige kiekjes van Hyunjin en Yeji naast elkaar te zien:

Yeji / Hyunjin

SEVENTEEN Wonwoo & Red Velvet Seulgi

Deze combinatie zou je misschien niet zo snel maken, maar als je een blik werpt op de gezichtsvormen van deze twee beauties zien we een grote vergelijking. 

Oh! en laat je Wonwoo en Seulgi dezelfde kant op kijken, dan is het uncanny: Kijk maar naar de ogen, neus én lippen op de volgende foto!

Seulgi / Wonwoo

BTS V & 24K Sungoh

Een super toffe recommendation die ook binnenkwam was BTS’s V + voormalig lid van 24K, Sungoh, en ik ben het helemaal eens! Er zijn meerdere foto sets waar de twee idols zó veel op elkaar lijken. Het haar, de mond en ogen + makeup, het klopt gewoon allemaal. Waar wacht je nog op? Check de pics hieronder!

Sungoh
Sungoh / V
Sungoh / V

BTOB Minhyuk & MAMAMOO Moonbyul

Minhyuk en Moonbyul zouden zo broer en zus kunnen zijn! Okay, niet alle features van de twee zijn als gelijk als sommige anderen in deze lijst, maar als we de foto van bij Show Champion hieronder bekijken zien we de vergelijking wel degelijk, vind je ook niet?

Stray Kids Seungmin & DAY6 Wonpil

Fans van Stray Kids en DAY6 hebben deze vergelijking vast al een keer gemaakt, want wat lijken deze twee op elkaar! En wat het extra leuk maakt is dat Seungmin ook nog eens een super grote DAY6 fan is, CUTE!

Seungmin / Wonpil

That’s it for today! Maar er zijn nog veel meer K-idols die zo broers of zussen van elkaar zouden kunnen zijn, dus stay tuned voor deel 4! Weet jij nog twee (of meer) idols die niet mogen ontbreken in de volgende lijst? Let me know op Instagram: @kpop.nu!

Geef een reactie