Music, Music Videos

Ondergewaardeerde jongensgroepen

24k, victon, halo, myname, ondergewaardeerde, onbekende, jongensgroepen, boygroups, kpop, iwonchuu, kpop albums

24K

Dit is een groep die al aardig wat heeft meegemaakt. van de leden die op vreemde manieren zijn vertrokken tot op de zwarte lijst van de voormalige president Park terecht kwamen. Met alles wat ze hebben meegemaakt is het wel een groep met hele leuke nummer, die zeker meer aandacht verdienen!

UNIQ

Een hele bijzondere groep die eigenlijk geen echte connectie hebben met Korea. De vijf heren in de groep zijn namelijk allemaal Chinees en het entertainment bureau – YuaHua entertainment – is ook Chinees. Zo kwam ook de vraag wanneer is het Kpop. Moeten er Koreaanse leden in een groep zitten? Wat denken jullie?

Fun Fact. Yuba kon niet meedoen aan de comeback van “Happy New Year 2017”, maar toch zit hij in de MV. In de vorm van een sneeuwpop 😉

My name

Wat hebben deze jongens een talent!!! Helaas hebben ze nooit echt de kans gekregen om hun moment in de spotlight te krijgen. Gelukkig hebben ze dat wel in Japan gevonden, daar zijn ze erg populair.

Halo

Halo blijft op de een of andere manier onder de radar. Terwijl er meer dan genoeg talent zit in de groep. Hopelijk krijgen ze snel een nummer, die het grote publiek weet te vinden.

Victon

Van alle groepen in deze lijst heeft Victon de meeste aandacht gekregen bij hun debuut. Ook hebben ze sinds 2016 en eigen Youtube channel, waar ze extra muziekale projecten op doen. Zeker het volgen waard! Hopelijk is dit voor hun genoeg om snel het grote publiek te vinden!

NU IN ONZE SHOP

[be_product_categories orderby=”rand” order=”asc” columns=”5″ hide_product_count=”0″ title_bg_color=”” number=”5″ ids=””]

Geef een reactie