Uit Zuid-Korea. We werken met officiële leveranciers, die ervoor zorgen dat de albums (en nu ook light sticks) veilig naar Rotterdam komen.

Ja. Helemaal 100% echt! Alle albums die wij ontvangen controleren nog even voor de zekerheid. ze maken namelijk een lange reis, dus een keertje extra controleren is dan wel zo fijn.

Dit komt omdat wij als officiële webshop staan geregistreerd en dan moeten wij ons houden aan de Europese data. 

Dit gebeurt vooral bij grote groepen waar de drukkers niet zoveel albums kunnen maken om de hele wereld te dienen. Daardoor worden er verschillende data gegeven aan Azië, Amerika en Europa. De albums zijn wel overal hetzelfde. 

Leuk om te weten: De agentschappen weten wel naar welk land de albums naar toe gaan en zo is de kans ook groter dat ze naar Europa of zelfs naar Nederland gaan!

SHOPPEN

Wij proberen zoveel mogelijk de albums per versie beschikbaar te maken, maar helaas kunnen wij niet alle albums per versie bestellen. Dus het kan voorkomen dat wij alleen één versie in de winkel hebben.

Wij kijken naar verschillende onderdelen, maar onze missie is dat iedereen onderdeel kan zijn van hun fandom. Daarom zie je bij ons ook veel kleine groepen, die je in de grote winkels niet zal vinden. Dit is ook de reden dat je bij ons misschien minder ziet van de hele bekende groepen.

Dat durf ik niet zo te zeggen. Stuur ons even een berichtje via Instagram of via ons contactformulier. Waarschijnlijk kunnen we het album speciaal voor jouw bestellen.

 

Ik wil een speciaal album, maar die staat niet in jullie shop

Er zijn vele mooie albums en helaas kunnen we ze niet allemaal bestellen, maar wees niet bang. Waarschijnlijk kunnen we je wel helpen.

 

Stuur ons even een berichtje via het contactformulier of via Instagram, dan gaan wij kijken of we het album speciaal voor jou kunnen bestellen =].

BETALEN

Betalen kan op verschillende manieren:

IDEAL, Belfius Direct, GiroPay
Als je toegang hebt tot internetbankieren dan kun je via IDEAL, Belfius Direct, GiroPay betalen.

Paypal
Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

Creditcard?
Betalen met Visa, Mastercard en American Express* kan ook via Paypal.

Overboeken.
Je kan het ook zelf overmaken vanaf je eigen bankrekening. Bij het uitchecken kies je overboeken en volg de aanwezigen die op het scherm gegeven wordt.

Als je naar de checkout gaat, dan links onder de lijst met producten “Add Coupon”. Daar kan je kortingscode toevoegen en die wordt daar ook gelijk berekend.

Als je de bestelling helemaal hebt afgerond, maar het niet gelukt is om een betaling te doen. Dan raden wij je aan om even contact met ons op te nemen via het contactformulier of via Instagram.

Geen probleem. Dit kan de beste overkomen.

Neem even contact met ons op via het contactformulier of via Instagram. Dan kunnen we gelijk even kijken hoe de bestelling ervoor staat.

VERZENDEN

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,- (met Track & Trace). Wij versturen gratis bij bestellingen boven € 70,-. Voor alle andere landen in de EU zijn de standaard verzendkosten €10,- (met Track & Trace), en gratis bij besteding vanaf €90,-.

Wij versturen de pakketten altijd zo snel mogelijk. Alleen in het weekend en op maandag versturen wij géén pakketten.

OPHALEN

Ja, dat kan. De bestellingen kunnen opgehaald worden bij Haru Haru Beauty in Rotterdam

Bij de checkout kan je kiezen voor “Ophalen bij Haru Haru Beauty”.

Als de bestelling voor je klaarligt zullen we je een bericht sturen.

Helaas hebben we moeten besluiten alle albums en light sticks naar achteren te brengen. Dit komt omdat in het verleden mensen niet altijd even respectvol met de producten en de winkel omgingen.

 

Als je heel graag een specifiek album wilt zien, dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen via het contactformulier of via Instagram. Dan kunnen we op de dag dat je langskomt het albums voor je klaarleggen.